Det har hänt en hel del sedan jag skrev här sist, och tur är väl det. 🙂

Arbetsrummet är praktiskt taget klart, vi har spacklat, slipat och målat allt, fönstren har fått lister/foder runt sig och ventiler för friskluft har installerats. Vi fick överta två skrivbord av mamma så nu har vi varsin arbetsplats, och vi har köpt och monterat upp fyra stycken bokhyllan ”Billy” från Ikea så nu kan vi stuva in böcker och tidningar som legat lite här och där. Det var en hel del skruvande och fixande med bokhyllorna för att få dom på plats, en lyckades jag inte heller få rak trots flera försök, men nu får det vara som det är, orkar inte lägga mer energi på dom.

Farstun har fått gipsskivor och en första spackling, kommer förmodligen att fortsätta med den under hösten när vädret ute blir sämre. Vi beslutade att vi inte skulle ha någon trappa där trots allt, så jag har reglat och spikat igen hålet i taket. Dörrar har kommit upp för att förhindra att byggdamm sprids mellan rummen.

”Elektronikskåpet” i tvättstugan börjar ta form, där kommer all nätverksutrustning, reglering av golvvärme, övervakning av fastigheten, UPS, NAS och Sonos-hubb, m.m. att husera. Jag har flytspacklat golvet i skåpet där golvvärmeslangarna kommer upp så nu är det tätt, platt och snyggt. Det blir skönt att samla allt på ett enda ställe, med dörrar som man kan stänga så att man slipper se alla kablar som finns där innanför.