När jag drog vattnet till handfatet till toaletten på övervåningen så valde jag att dra slangarna igenom brädan som utgör botten av den blivande golvvärmecentralen på övervåningen. Så här i efterhand så var det inget smart val för det blir väldigt svårt att bygga väggar till golvvärmecentralen ifall vattenledningsrören skall gå vidare därifrån, och i ärlighetens namn så har dom inget med golvvärmen att göra så de borde inte ha varit där från början. Nu har jag dragit om slangarna så att de går innanför golvvärmecentralen, jag har även fixerat och snyggat till kopplingarna så resultatet blev mycket bättre. Alltid kul när man gör något snyggare och bättre än VVS-hantverkaren man hyrt in tidigare.

Nu kan jag fortsätta med att bygga in golvvärmecentralen.

Golvvärmecentralen på ovanvåningen
Avlopp till handfat på toalett på ovanvåningen
Dragit om kall och varmvatten slangar till handfatet
Fixtur