Fick tag på en person på GEAB idag som visste lite mer om tidsschemat för installationen av deras Smart Grid Gotland-projekt. Det var sagt att installationen för testkunderna skulle påbörjas i höst, eftersom jag är lite nyfiken/otålig så var jag på jakt efter ett mer exakt datum på när de skulle komma hem till mig. Kontaktpersonen på GEAB sa att de nyss kommit tillbaka från semestern och skulle ha ett planeringsmöte i morgon för hur de skall lägga upp det kommande installationsarbetet i höst. Förmodligen skulle de rätt snart göra en begränsad installation för ett tjugotal fastigheter, bara för att testa av konceptet. Installationsfasen av projektet kommer förmodligen att bli under november och december månad i år, och de kommer förmodligen att gruppera ihop oss utifrån vilket uppvärmningssätt vi har. Så att de t.ex. först tar alla som har elradiatorer, och därefter alla som har eluppvärmd vattenburen värme, och sedan de som har värmepumpar, osv. Så jag antar att jag får sitta ner i båten och vänta på min tur, november-december är trots allt inte så långt borta…