Vi hann bara grundmåla huset förra året innan vintern kom, färg finns hemköpt men eftersom vi pysslat med så mycket annat denna vår/sommar så var jag rädd att vi inte skulle hinna börja måla denna sommar heller. Nu har vi dock knäckt färgburken och hunnit måla hela framsidan och nästan hela baksidan på tillbygget, känns skönt att veta att det nu finns ett tjockt lager färg som skyddar virket inför vintern. Till gaveln lär man väl behöva någon byggnadsställning, lär bli mycket klättrande i stege med färgspann i näven annars.

Jag har pratat med Roland Yttergren och han skall komma förbi denna vecka för att provtrycka golvvärmeslangen på övervåningen, och så skall jag be honom täta en rörkoppling i golvvärmecentralen som läcker. Därefter kan vi börja lägga ut spånskivorna på övervåningen.

Jerry Enblom (Enbloms gräv) skall komma hit och fylla i med grus runt huset, någon som vi inte heller hann färdigt med förra året, och så skall han ta bort en jordhög som de glömde kvar här när de gjorde grunden.

IMG_2963
IMG_2964
Nya utelampan
Nya utelampan
IMG_2968
Målar huset - Karate Kid-style