Har inte haft tid att göra nått stort byggryck de senaste veckorna, det har främst varit lite småpill här och där. Roland Yttergren var här och provtryckte golvvärmeslangen på övervåningen för någon vecka sedan, den verkade okey så det borde vara fritt fram att börja lägga på spånskivorna. Men innan jag lägger på skivorna så måste jag köpa hem och montera en takfläkt, vi har tittat runt på lite olika modeller innan jag tillslut beslutade mig för en VILPE E120P. Fördelen med denna är att den är komplett med integration mot taket och motorn går lätt att byta ut när den pajar, har jag tur så finns den här på fredag. På lördag är det Kräklingbo marknad, men på söndag kanske jag och pappa kan börja montera upp den så att jag kan fortsätta med övervåningen.

Annars så har det mest varit en massa fixande och donande i trädgården, röjt buskar runt hönshuset, städat i ladan, satt upp en spaljé på gaveln av ladan, och planterat björnbär- och hallonbuskar jag fått av mamma. Maria och jag har dekorerat väggarna i arbetsrummet med Super Mario-klistermärken, så att rummet inte blir så kalt och tomt som det var tidigare. Nu ser det lite mer ombonat ut, förhoppningsvis kommer det att komma upp mer lampor, tavlor, och annat framöver.

Jag har monterat dit sista hyllan i teknikskåpet och fyllt den med en UPS och två seriekopplade fritidsbatterier, så nu skall hela teknikskåpet och förrådet drivas av avbrottsfri kraft. Känns skönt inför åskovädren som brukar komma på senhösten.

IMG_3014
IMG_3015
IMG_3017