Vårt sovrum börjar ta form, mycket ha hänt visuellt i alla fall.

De tunna pärlspont takskivorna gjorda av 6 mm MDF är på plats, ”tak-lådan” är målad och spotlights och infällda högtalare har monterats. Vi har tapetserat i takkupan och på en av två kortsidor. Och så har vi fått in ett fint klickgolv i sovrummet och hallen utanför. Golvet blev jag riktigt nöjd med, arbetet flöt på bra och övergången mellan rummen blev sömlös.

Men så klart kom jag på att jag glömt att dra en elledning till min ”övervaknings dashboard” som skall sitta på väggen. Så jag fick fräsa ett spår i gipsskivan och lägga dit en slang i efterhand. Kanske inte så snyggt, men med tapet utanpå så slipper man utanpåliggande kablar som annars skulle vara fula.

Kvar är garderoberna och lister, lister, och lister…

De tunna skivorna som mest sitter där som utsmyckning är nu på plats i taket. Resultatet blev hyfsat, eftersom springorna blir tydligare då det är hela skivor.
http://www.ljudfokus.se/produkt/dynavoice-inceiling-ic-6-inbyggnads-hogtalare-for-tak/4966/
Så klart glömde jag dra en slang innan jag satte upp väggen. Här har jag fräst in en slang i efterhand. För svagström.