Gips på övervåningen

Arbetet fortskrider och vi har nu klätt in nästan hela sovrummet på övervåningen med gips. En takkonstruktion som inhyser lådor för infällda LED-spottar, inbyggda stereo-högtalare, och diverse elkablar man vill gömma har snickrats ihop. Blev väldigt nöjd med den och den blev mindre och diskretare än vad jag först hade trott. Nu återstår lite fix av väggen mot gamla badrummet, bygga garderober, inkoppling av el, lägga klickgolv, sätta takpanel, klä in fönster, och säkert en massa annat jag glömt. 🙂

Vår kontrollansvarige för utbygget var förbi oss för slutbesiktning igår, vi gick igenom vad vi hade gjort och vad som fanns kvar att göra. Han hade inget att anmärka på och kvarstår är nu lite pappersarbete från hans sida. Jätteskönt att inte längre ha någon “blåslampa” på sig tycker vi, det har blivit rätt hektiskt nu i slutet och mycket pengar har gått åt till att köpa in de sista saknade byggmaterialet. Nu kan vi färdigställa resten i vår egen takt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.