Legoutställning på Uppsala Universitet campus Gotland

Hittade några bilder som jag bara var tvungen att lägga upp, det var från en utställning på Uppsala Universitet campus Gotland (a.k.a Högskolan Gotland) som vi besökte i våras. Det finns tydligen en förening som heter Swebrick som består av vuxna lego-fantaster som bygger de mesta otroliga modeller man kan tänka sig. Tydligen har de ett nätverk där de byter bitar med varandra och ett par gånger om året så gör de även specialbeställningar till Legos-fabriker på specialbitar som de behöver. Jag vågar inte tänka på vad den här hobbyn kostar, men man gick därifrån sjukt imponerad!

De reser även land och rike runt för att visa upp sin hobby och i år var det tydligen Visbys tur, kommer de fler gånger kan jag STARKT rekommendera att ni gör ett besök! (även om ni inte har barn, m.m)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.