Ytterdörr monterad

Nu sitter vår ytterdörr (Diplomat “Clara” ) monterad, efter en timmes skruvande och trimmande för att få allt rakt. Det finns alldeles för mycket justeringsskruvar på dörrar och fönster, sånt skall bara passa! 🙂 När man nästan är klar så skall man bara göra en liten justering, och sen måste man göra en justering till, och helt plötsligt blev det sämre än från början, och då försöker man hitta tillbaka till läget som det var innan, vips har ytterligare 45 minuter gått. Nåja, får duga som det är nu, snickarglädje (om det behövs) får vi ta i vår, och smyg och foder på insidan den kommande månaden. Och just det, dörrhandtag och lås måste vi fixa också, listan på saker som måste handlas blir just aldrig kortare.

IMG_3155 IMG_3158

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.